zes gewonden bij ongeval kruispunt bos

Bij een ongeval dicht bij kruispunt Bos in Raalte zijn zondag rond een uur of 16.00 zes gewonden gevallen. Eén van hen is zwaar gewond, maar verkeert niet in levensgevaar. Het gaat om de 21-jarige automobilist uit Nijverdal die het ongeval veroorzaakte. Twee betrokkenen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De Nijverdaller (met passagier) komende vanuit de richting Zwolle, slingerde iets over de weg en kwam op een gegeven moment steeds meer op het linker deel. Toen vanuit kruispunt Bos de verkeerslichten groen werden en zich dus een rij auto’s aandiende, ontstond er een frontale botsing. In de auto die werd aangereden zaten vier personen: Man, vrouw en twee kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.