Home / archiefcentraal / zes gewonden bij ongeval kruispunt bos

zes gewonden bij ongeval kruispunt bos

Bij een ongeval dicht bij kruispunt Bos in Raalte zijn zondag rond een uur of 16.00 zes gewonden gevallen. Eén van hen is zwaar gewond, maar verkeert niet in levensgevaar. Het gaat om de 21-jarige automobilist uit Nijverdal die het ongeval veroorzaakte. Twee betrokkenen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De Nijverdaller (met passagier) komende vanuit de richting Zwolle, slingerde iets over de weg en kwam op een gegeven moment steeds meer op het linker deel. Toen vanuit kruispunt Bos de verkeerslichten groen werden en zich dus een rij auto’s aandiende, ontstond er een frontale botsing. In de auto die werd aangereden zaten vier personen: Man, vrouw en twee kinderen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.