yvonne halman nieuwe gemeentesecretaris

Met ingang van 1 januari 2010 is Yvonne Halman de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Raalte. Het college van burgemeester en wethouders heeft haar benoeming vastgesteld. Zij volgt Tineke van Lenthe op.

Yvonne Halman (46) is sinds 2004 werkzaam als adjunct-directeur bij de gemeente Heerenveen. Daarvoor heeft ze gewerkt bij de gemeenten Noordoostpolder, Zwartsluis, Deventer, Opsterland en de provincie Fryslan. Ze heeft hier verschillende functies bekleed, vooral in de discipline financiën en middelen. In de periode van 2000 tot 2004 was ze directeur Middelen bij de gemeente Skarsterlan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.