Home / archiefcentraal / yvonne halman nieuwe gemeentesecretaris

yvonne halman nieuwe gemeentesecretaris

Met ingang van 1 januari 2010 is Yvonne Halman de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Raalte. Het college van burgemeester en wethouders heeft haar benoeming vastgesteld. Zij volgt Tineke van Lenthe op.

Yvonne Halman (46) is sinds 2004 werkzaam als adjunct-directeur bij de gemeente Heerenveen. Daarvoor heeft ze gewerkt bij de gemeenten Noordoostpolder, Zwartsluis, Deventer, Opsterland en de provincie Fryslan. Ze heeft hier verschillende functies bekleed, vooral in de discipline financiën en middelen. In de periode van 2000 tot 2004 was ze directeur Middelen bij de gemeente Skarsterlan.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.