win vrijkaarten voor cuby en the blizzards

Cuby & The Blizzards komen vrijdag 30 oktober naar het Hoftheater om een theater-blues-concert te geven en jij kan daar bij zijn. Bedenk een originele vraag voor Harry Muskee en win twee vrijkaarten. Je bent dan voorafgaand aan het concert tevens getuige van een live interview met frontman Harry Muskee, door één van de volgende bekende verslaggevers: Jan Douwe Kroeske, Johan Derksen of Jeroen Wielaert.

De nieuwe theatertour staat in het teken van de in februari 2009 uitgebrachte CD, die geproduceerd is door Daniël Lohues. Deze theatertour is compleet met blazerssectie om het CD-geluid zo getrouw mogelijk te laten klinken. Natuurlijk zullen ook de oude hits worden gespeeld, zoals ‘Window Of My Eyes’ en ‘Somebody Will Know Someday’.

Heb jij een originele vraag? Stuur die dan vóór vrijdag 23 oktober via e-mail naar info@hoftheater.nl. De beste vraag wordt beloond met twee vrijkaarten en uiteraard tijdens het interview aan Harry Muskee gesteld. Je ontvangt uiterlijk maandag 26 oktober bericht of je gewonnen hebt of niet. Wil je niet meedoen aan de prijsvraag, maar wel graag bij het concert op 30 oktober aanwezig zijn? Dat kan, want er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl of ga langs bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.