weer een volle container naar de filippijnen

Er is weer een container met hulpgoederen onderweg van Heeten naar de Filippijnen. De nieuwe ambassadeur in Nederland van deze Aziatische eilandengroep, Cardozo Manalo Luna, kwam speciaal naar het hulpgoederencentrum in Heeten om de zeecontainer voor het transport te verzegelen.

De grote container zit vol met onder andere ziekenhuisbedden, kinderledikantjes, medische apparatuur, kleding en lesmateriaal. De spullen worden in januari door Jo en Truus Schoorlemmer van de stichting Heetens Hulpgoederen Centrum Filippijnen aan de hulpbehoevende instanties op de Filippijnen uitgedeeld. Het echtpaar wordt daarbij vergezeld door de broers Peter, Rob, Frank en Jeroen Tielbeek uit Raalte, die op eigen initiatief een aantal goederen hebben ingezameld.

Meer foto's