wedstrijd vd week overwetering haarle

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de vierde klasse tussen Overwetering en Haarle. De gasten uit Haarle zullen echt aan de bak moeten, want na zes gespeelde duels staat de teller pas op drie punten. Met Overwetering gaat het dit seizoen een stuk beter, al grossiert de ploeg van trainer Cor Kiezebrink vooral in gelijke spelen. De Olstenaren speelden tot dusver zeven wedstrijden en wisten er twee te winnen. Eenmaal stapten ze als verliezer van het veld, vier keer werd er gelijk gespeeld. Wat wordt zondag de uitslag?

iconOverweteringHaarleicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 1 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.