Home / archiefcentraal / wedstrijd vd week marienheem broekland

wedstrijd vd week marienheem broekland

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het duel tussen Mariënheem en Broekland, een duel tussen twee ploegen die nog niet geweldig draaien in de vijfde klasse H. Thuisploeg Mariënheem verloor afgelopen zondag met maar liefst 5-2 van Gorssel. De oranje-witten uit Broekland gingen in en tegen Dalfsen met 2-0 onderuit. Een interessant duel dus, maar wat wordt de uitslag?

icon Mariënheem Broekland icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 18 oktober 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.