Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week wesepe lettele

wedstrijd van de week wesepe lettele

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het duel tussen Wesepe en Lettele, een duel tussen twee middenmotors in de vijfde klasse H. Thuisploeg Wesepe verloor afgelopen zondag met maar liefst 4-1 van DAVO. De blauw-witten uit Lettele wisten zondag op eigen veld met 1-1 gelijk te spelen tegen Dalfsen. Een interessant duel dus, maar wat wordt de uitslag?

icon Wesepe Lettele icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 11 oktober 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.