wedstrijd van de week davo rohda raalte

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het bekerduel tussen Davo en Rohda Raalte. Een bekerwedstrijd tussen een vijfdeklasser en een hoofdklasser. Op voorhand een erg lastig karwei voor Davo, dat er ongetwijfeld alles aan zal doen om het Rohda zo moeilijk mogelijk te maken. Rohda wil koste wat kost doorbekeren, maar gaat vooral op zoek naar de zoete smaak van een overwinning. Na zeven duels in de hoofdklasse wacht de ploeg van Peter Reumer nog op de eerste overwinning. Wat wordt zondag de uitslag?

iconDavoRohda Raalteicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag (na negentig minuten) kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 25 oktober 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.