wagenmans wonen viert 75 jarig bestaan

Van woensdag 21 tot en met zondag 26 oktober heeft Wagenmans haar eigen woondagen met veel activiteiten, workshops, demonstraties en gratis interieuradvies. Woensdag 21 oktober wordt om 10.00 uur afgetrapt met de opening van de expositie 75 jaar Wagenmans Wonen. De dagen erna volgt een vol programma.

In 1962 poseerden 39 inwoners van de Ondernemersvereniging Lemelerveld voor de fotograaf. Het resultaat is terug te zien op één van de panelen van vijftig bij tweehonderd centimeter die tijdens de vijfdaagse expositie bij Wagenmans Wonen worden tentoongesteld. Een feest van herkenning van soms drie generaties terug! Op een foto uit 1932 kun je bijvoorbeeld zien hoe de voormalige kruidenierszaak eruit zag. Op andere historische foto’s zie je de dorpskern van toen terug. Maar er wordt meer beeldmateriaal gevraagd, dus doet Wagenmans een beroep op de Lemelervelder.

Aan bewoners van Lemelereld en omgeving wordt gevraagd ook andere historische voorwerpen of foto’s en in bruikleen te geven. Want naast foto’s worden er ook andere voorwerpen uit het verleden tentoongesteld. Zo bracht een klant de eerste stoel met verstelbare rugleuning uit eind jaren zestig naar de meubelzaak. Van woensdag 21 oktober tot en met zondag 25 oktober is deze te bezichtigen. Iedereen is dan van harte welkom een kijkje te komen nemen. En wie jarig is, die trakteert, dus is er in ieder geval voldoende koffie met appelgebak.

Op donderdagavond 22 oktober geeft Marie-Gon Vos style-adviezen bij Wagenmans Wonen. Vos werkt al jaren voor metamorfoseprogramma’s op televisie én voor diverse woontijdschriften. Daarnaast geeft ze workshops en kleuradviezen en verzorgt ze de styling van diverse woonwinkels, restaurants en showrooms. Met plezier geeft ze concrete ideeën voor jouw huis, die met weinig moeite en een klein budget voor een geweldig resultaat zorgen. Je bent van harte welkom!

Naast dat er natuurlijk teruggekeken wordt op drie generaties Wagenmans Wonen, wordt er vooral ook vooruit gekeken. Dat er ook buiten Lemelerveld aan de weg wordt getimmerd, blijkt wel uit het feit dat het spelershome van Ajax Amsterdam door Wagenmans Wonen is ingericht. In het Gelredome in Arnhem is ook gekozen voor wand- en vloerbekleding van de Lemelerveldse woonwinkel. Diverse makelaars laten woningen die al langer te koop staan herinrichten door de persoonlijke interieurstylist van Wagenmans.

Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om hoe de particuliere klant zijn of haar huis ingericht wil hebben. Of dat nu klassiek, modern, praktisch, gezellig of ‘groots’ is. Kijk voor meer informatie op staging2.wagenmanswonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.