vraag eerst advies voordat je een doel stelt

Je bent een startende ondernemer, een starter op de woningmarkt die nog niet goed bekend is in de wereld van de woningmarkt, hypotheken en verzekeringen of misschien iemand die niet tevreden is over zijn huidige verzekering- of hypotheekverstrekker. Salland Hypotheekadvies in Wijhe kan je dan van dienst zijn bij het geven van gedegen financieel advies.

Salland Hypotheekadvies is het nieuwe bedrijf van erkend hypotheekadviseur en erkend verzekeringsagent Ben van den Berg. Jarenlang heeft hij als leidinggevend hypotheek- en verzekeringsadviseur gewerkt bij een grote Nederlandse bank. Met plezier. Toch is hij in augustus van dit jaar voor zichzelf begonnen als onafhankelijk financieel adviseur. “Overal wordt bezuinigd, alles moet in nog minder tijd gebeuren en de afstand tussen adviseur en klant wordt steeds groter. Dat werkt niet goed als je je klanten en met name starters en ondernemers goed wilt begeleiden”, zegt Van den Berg. “Daar moet je de tijd voor kunnen nemen. Als ik mensen adviseer, wil ik zeker weten dat hun financiële situatie over tien jaar nog steeds gezond is.”

“Vraag eerst advies voordat je een doel stelt”, zegt Ben. In het eerste vrijblijvende gesprek bij de mensen thuis bespreekt hij de wensen, de situatie en de doelen van de klant. Daarna volgt een advies dat aangepast kan worden tot de klant tevreden is. Tot slot verzorgt en regelt hij de aanvraag van financiële producten en diensten. “Daar houdt mijn werk niet mee op. Zeker in complexe of snel wijzigende situaties blijf ik contact houden. Als gediplomeerd adviseur heb ik een zorgplicht ten opzichte van mijn klanten die ik ook over tien jaar in goeden doen wil zien.” Voor meer informatie zie staging2.sallandhypotheekadvies.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.