vistraiteur roescher in raalte blikt vooruit

Vistraiteur Roescher staat aan de vooravond van het zestig jarig bestaan. Volgend jaar wordt het lustrumfeest gevierd. Tijd om terug te blikken? Voor eigenaar Henri Roescher juist alle reden de blik op de toekomst te werpen. Te beginnen met nieuwe bedrijfskleding, maar er is meer.

“We hebben ons assortiment uitgebreid. We staan dinsdags op de nieuwe markt van Raalte Noord en sinds 23 oktober elke vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur op de markt in Heino. We hebben daar een uitgebreid assortiment visspecialiteiten, tapashapjes en salades. Dat wordt grotendeels door ons zelf bereid. We zijn uiteraard ook te vinden op de donderdagmarkt in Heeten en de zaterdagmarkt in Raalte. Deze week verloten we op al onze markten en in onze winkel meerdere waardebonnen van tien euro.”

Je treft vistraiteur Roescher niet alleen op Sallandse markten. Aan de Koestraat 18 in Raalte – vroeger zijn ze begonnen aan de Haverstraat – heeft het bedrijf een winkel. Daar kun je terecht voor vis, een goed visadvies of voor een cadeaubon. Je kunt er telefonisch of via de website bestellen, (gratis) thuis bezorgen, zelfs op zondag. Ook zijn er in speciale visbakolie vers gebakken visproducten te koop.

Vanuit het bedrijf aan de Koestraat ontwikkelt Henri Roescher tal van andere activiteiten. “Zo hebben we een uitgebreid cateringassortiment. Met grote zorg bereid. Zo maken we salades apart op en liggen de garnituren in schalen met vlakverdeling. Het voordeel is dat de ingrediënten geen smaak van elkaar overnemen. Maar wie dat wil, kan natuurlijk ook alle producten op één schaal krijgen, zoals dat traditioneel de gewoonte is. Nieuw zijn onze huisgemaakte tapenadeschotel en een gerookte zalm delicatessenpakket. Het servies wordt gratis meegeleverd bij afname van minimaal tien personen.”

Ook buffetkarren worden gratis ter beschikking gesteld om je buffet geheel in stijl te serveren. Roescher verzorgt daarnaast complete haringarrangementen, ook voor bedrijfsfeesten of lunches. Henri Roescher: “Wij komen ter plekke de haringen schoonmaken, a la minute worden dan broodjes haring of andere belegde broodjes gemaakt. Wij beschikken over meerdere haringkarren en buffetkarren.”

Omdat er in het jubileumjaar vaker nieuws te melden is met voordeel voor de klant, is het wellicht een goed idee je via de site aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte, krijgt iedere maand speciale kortingen, maar leest ook lekkere recepten, maakt maandelijks kans op een salade, buffet of andere delicatesse. Op staging2.vistraiteur-roescher.nl staat binnenkort de vernieuwde folder online, daar kun je er alles over lezen. Daar tref je ook meer informatie aan over haringparty’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.