verkeersveiligheidsprijs overijssel uitgereikt

Vijf personen en vier organisaties zijn uitgeroepen tot winnaar van de Verkeersveiligheidsprijs Overijssel 2006-2008. De negen winnaars, onder wie Jan Damen uit Deventer en Aad van den Bergh uit Dalfsen, kregen hun prijs woensdag uitgereikt. De prijs is bedoeld om mensen te belonen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor de verkeersveiligheid in Overijssel. Ook krijgen hun initiatieven hiermee meer bekendheid, zodat anderen ze kunnen overnemen.

Jan Damen kreeg een prijs van vijfhonderd euro vanwege zijn jarenlange inzet voor de VVN-afdeling Deventer, die met een BOB-caravan de provincie in trok om de betreffende campagne te promoten. Verkeersoudercoödinator Aad van de Bergh kreeg een prijs voor de manier waarop hij verkeersouders in Dalfsen samenbrengt, weet te binden en enthousiasmeert voor verkeerseducatie op basisscholen.

Reinier Valk, gemeentelijk verkeersveiligheidscoördinator in de gemeente Hellendoorn, kreeg als beroepskracht een diner- en cadeaubon. Hij stelt zich bijzonder actief op in zijn vakgebied en heeft in de gemeente Hellendoorn veel bereikt op het gebied van verkeersveiligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.