Home / archiefcentraal / vanvelzen en het goede doel in lantaarn

vanvelzen en het goede doel in lantaarn

Bij De Lantaarn in Hellendoorn zijn komend weekend enkele topartiesten te vinden. VanVelzen verzorgt vrijdagavond samen met de band Valerius een spetterend optreden en zaterdag komt Het Goede Doel naar De Lantaarn.

Het is best bijzonder dat Het Goede Doel naar De Lantaarn komt, want normaal gesproken doet de band – met Henk Westbroek en Henk Temming – alleen festivals en theaters. Dit is dus je kans om de legendarische band in een kleine, gezellige club te zien. Voor meer informatie over de kaartverkoop zie www.lantaarn.nl.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.