van romantiek naar modernisme met strijktrio

‘Van Romantiek naar Modernisme’ is het bijzondere concert dat op zondag 8 november in het Holstohustheater in Olst wordt gegeven door het strijktrio van het Amsterdam Bridge Ensemble. Zoals in ieder strijktrio is deze samengesteld uit een viool, altviool en een cello. De show bevat allerlei composities uit de periode van de Romantiek, tot aan het Modernisme. Hierdoor zijn de veranderingen in de muziek tussen die periodes goed hoorbaar.

In het kader van ‘Buren maken’, het jaarthema van het culturele project ‘Stroomopwaarts’ in Olst-Wijhe, krijg je bij aankoop van twee kaarten, een derde kaartje gratis. In de voorverkoop kost een kaartje 15 euro en aan de zaal 16 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Holstohus, bij Boekhandel Korten in Olst en bij de bibliotheek in Wijhe. Reserveren kan ook, via holstohustheater@home.nl. Voor meer informatie over het strijktrio kijk je op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.