Home / archiefcentraal / twente plat in zaal reimink lemelerveld

twente plat in zaal reimink lemelerveld

Met een daverende nieuwe voorstelling gaat het populaire humorgezelschap Twente Plat het nieuwe tourneeseizoen in. En na een jaar afwezigheid komt het gezelschap dit seizoen ook weer terug naar Lemelerveld. Het lukte de directie van Reimink de groep te strikken voor een optreden op donderdag 22 oktober.

Twente Plat brengt originele, onvervalste Twentse humor. In het nieuwe programma blijft de Twentse conference hoofdbestanddeel, maar daarnaast hebben de zes cabaretiers zich ook door ontwikkeld in de (muzikale) comedy. “De bezoekers een onvergetelijke humoravond bezorgen”, dat is het streven van het gezelschap en daarvoor zijn ook dit seizoen alle ingrediënten aanwezig. Hendurk & Geessie vertellen wat ze allemaal met de buren beleven, Tinus van Tuundorp opent een boerencamping met alle gevolgen van dien, Mans vertelt over zijn aller nieuwste belevenissen met z’n One-Mans-Band, Mina zingt de sterren van de hemel en natuurlijk zijn ook Aaltje & Trijntje van de partij.

Kaarten zijn in de voorverkoop bij Reimink te verkrijgen. Zaal Reimink vind je aan de Dorpsstraat 2. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan 074-3841718.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.