the polar exploration ship in elckerlyc

The Polar Exploration Ship verzorgt vrijdag 30 oktober een optreden in Zaal Elckerlyc in Luttenberg. De Haagse gitaarband speelde al twee keer op Lil’Hill en nu hun eerste CD eerder dit jaar op ronkende recensies in landelijke (muziek-)media kon rekenen, zijn ze Luttenberg niet vergeten.

Toonaangevende muziekmedia als VPRO 3voor12 en LiveXS noemden het debuut White Hour van The Polar Exploration Ship ‘een krachtig debuut van internationale allure’. De band blinkt uit in zowel de zachte als de harde kant van de gitaarrock. De fraaie popliedjes met kop en staart alsook in lang uitgesponnen gitaarjams. En live lieten ze in Luttenberg al eerder zien waardige vertolkers te zijn van de alternatieve country die acts als Allman Brothers Band, Neil Young & Crazy Horse en Motorpsycho groot maakten. De zaal gaat open om 21.00 uur. Entree: 5 euro. Meer info op staging2.lilhill.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.