tentoonstelling en cursus vol kleur en vorm

Wie wel oren heeft naar een expositie vol schilderijen en ander beeldend werk, dan is er de expositie van Anna Maandag. Ook is er de mogelijkheid een cursus te volgen. Maandag exposeert ze haar schilderijen, maar ook ander beeldend werk, zoals installaties, tekeningen en keramiek in haar atelier aan de Collendoorn 22 in Raalte. De expositie is op zaterdag 17 en zondag 18 oktober. Het atelier is open van 13.00 tot 18.00 uur.

Bij de expositie kun je ook informatie krijgen over de deelname aan een driedaagse cursus. Anna Maandag beschrijft de cursus als een tocht langs symboliek, architectuur, contrasten, sfeer, eten en drinken in kleur en vorm, tips en kunst in interieur, inspiratie binnen en buiten. Kijk voor meer informatie op staging2.annamaandag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.