summit montage verhuist naar groter pand

Summit Montage BV zit goed in de lift. Het Raalter bedrijf heeft onlangs een nieuw servicecontract getekend met Heras Hekwerk. Dat houdt veel extra opdrachten in. Daarnaast wil Summit zich ook meer op de particuliere markt richten. Dat laatste was ook één van de redenen voor de verhuizing van het bedrijf naar een grotere locatie aan de Heesweg 28. Daar beschikt Summit over voldoende presentatieruimte om het aanbod, alles op het gebied van hekwerk, terreinbeveiliging en toegangsbeheersing, aan de klanten te laten zien.

Tot voor kort was Summit Montage BV gevestigd aan de Heesweg 22, in het pand van Rodijk/Works. “Maar we waren er uit ons jasje gegroeid”, vertelt directeur/eigenaar Frank Ruiter. “Het personeelsbestand is gegroeid en het nieuwe contract met Heras gaat in week 45 in. Dat houdt ook in dat we vanaf dan meer bergingsruimte nodig hebben voor alle materialen. En in onze voormalige locatie hadden we dus ook geen plek voor een presentatieruimte.” Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe onderkomen. Frank hoopt de inrichtingswerkzaamheden rond de jaarwisseling te hebben afgerond.

Summit Montage BV construeert, levert en installeert hekwerk (van ‘simpele’ hekken tot exclusief gesmede kunststukjes), camera- en intercomsystemen, slagbomen en veel meer. “En we geven ook beveiligingsadvies”, vult Frank aan. Momenteel werken er zestien mensen voor Summit Montage BV. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van de diensten van verschillende ZZP-ers. “Als Heras iets verkoopt in Noordoost-Nederland komt de afhandeling bij ons te liggen”, vertelt Frank. Zo komen de medewerkers van Summit bij grote klanten terecht. Van Grolsch tot de Gasunie en van de Amsterdam ArenA tot legerbasissen.

“We beschikken over ontzettend veel expertise en knowhow”, vertelt Frank. “Daarnaast hebben we alle benodigde disciplines in huis. Van metselwerk tot het leggen van de bekabeling en van installatiewerk tot smeedklussen, we doen het allemaal. Een klus is ons nooit te klein. Al gaat het maar om één klein hekje, neem maar contact met ons op en dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!” Summit Montage is te vinden aan de Heesweg 28, tel: 0572-362950 en mobiel: 06-50419887.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.