spiders concern bouwt feestje in lettele

Café Spikker biedt muziekliefhebbers zaterdag 10 oktober de gelegenheid om weer eens ouderwets met de beentjes van de vloer te gaan. In het café bouwt de Deventer band Spiders Concern die avond zijn eigen feestje. De bekende zesmansformatie speelt alleen covers; voornamelijk van oude rock- en soulnummers, maar ook wel recent werk van bijvoorbeeld Robbie Williams, Kane, Bløf en De Dijk. Het café is open vanaf 20.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten (7,50 euro, incl. één consumptie) verkrijgbaar bij Spikker (0570-551252) of aan de Ganzeboom 142 in Schalkhaar.

“We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op het evenement Pop Meets Rock In Harmony, waarbij wij een optreden verzorgen samen met een popkoor en een groot harmonieorkest”, kondigt Henk Broekman, die leadguitar speelt, aan. “Een soort Night of the Proms, waarbij wij ook enkele soloartiesten gaan begeleiden. Een aantal van hen zal zaterdag ook acte de présence geven, zodat het publiek in Lettele alvast een voorproefje krijgt van hetgeen op 21 november staat te gebeuren in de Kuip in Colmschate”, aldus Broekman.

“Daarnaast wilden we in onze eigen regio graag weer eens een concert geven dat, behalve voor onze vaste achterban, toegankelijk is voor iedereen. We spelen in het cafégedeelte bij Spikker omdat dat lekker compact is en al gauw heerlijk druk. We gaan met z’n allen echt zo’n oergezellige kroegsfeer creëren.” Spiders Concern speelt zaterdagavond vier sets van ruim drie kwartier. “Voor de eerste pauze allemaal uptempo nummers”, verklapt de gitarist. “En daarna een set met steviger oude rock. Het derde blok bestaat uit soulnummers waarbij je gewoon niet stil kunt blijven staan en herbergt bovendien een verrassende act.” Het concert wordt om 01.00 uur afgesloten na een set met overwegend Nederlandstalige nummers.

De band Spiders Concern bestaat uit de volgende muzikanten, afkomstig uit Groningen, Deventer en Apeldoorn: Robert Broekhuis (gitaar), Bart Broekman (basgitaar), Henk Broekman (sologitaar), Sjuul Goard (zang), Marq van Mazijk (zang/toetsen), Jeroen Ros (drummer) en Frank Westerink (basgitaar). Onder aanvoering van de frontmannen Sjuul en Marq weet de band het publiek gegarandeerd te pakken en steevast een ouderwets swingend optreden neer te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.