Home / archiefcentraal / spektakel op komst in tuin gemeentebode

spektakel op komst in tuin gemeentebode

Marian Aberson ziet woensdag Sara. Oftewel: Ze viert woensdag haar vijftigste verjaardag. En dat heuglijke feit mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Haar familie pakt in ieder geval flink uit. De gehele voortuin van Marian aan de Reiger in Raalte Noord is al gereserveerd voor het nodige spektakel. Wat er precies komt te staan blijft natuurlijk nog even een verrassing.

Marian is in Raalte vooral bekend van haar werkzaamheden als gemeentebode. Daarnaast werkte ze in het verleden altijd in de horeca bij De Leeren Lampe. Op sportief gebied is ze onder andere begeleidster van een jeugdteam bij Kwiek. Verder is Marian getrouwd met de bekende muzikant Arwin Aberson, voormalig lid van het showorkest ‘Rendez Vous’ en tegenwoordig actief als muzikant van het duo ‘Note 4 Note’.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.