smakelijke start kinderboekenweek in heino

Alle leerlingen van basisschool De Gouden Emmer in Heino hebben woensdagochtend een smakelijke start van de landelijke Kinderboekenweek beleefd. In alle groepen werd ’s morgens om 10.30 uur een heuse ‘High Tea’ geserveerd.

De juffen Coby en Eline hadden samen met de hulpouders, die de schoolbibliotheek beheren, voor heerlijke hapjes gezorgd. Dit viel erg in de smaak bij de kinderen. “Op De Gouden Emmer besteden we altijd al veel aandacht aan lezen. Het leesplezier van kinderen bevorderen is een belangrijk onderdeel van ons onderwijs. De komende weken zal dat niet anders zijn”, aldus directeur Johan Stuut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.