sector computers is klaar voor windows 7

Het aftellen is begonnen. Voor de fanatieke computergebruiker en voor Sector Computers in Raalte. Microsoft lanceert op donderdag 22 oktober namelijk haar nieuwe besturingssysteem Windows 7, de definitieve opvolger van XP en het veelgeplaagde Vista. Deze versie is sneller, gemakkelijker in gebruik en energiezuiniger. Sector Computers heeft deze versie al enkele weken uitgebreid getest en is er uitermate tevreden over.

Bij Sector, aan de Brugstraat 49 in Raalte, kun je het besturingssysteem nu al reserveren zodat je straks als één van de eersten het gemak van het nieuwe Windows 7 kunt ervaren. Je kunt de nieuwe Windows als volledig pakket aanschaffen, of als upgrade van je huidige legale versie van Windows. Ook heeft Microsoft een familiepakket, wat inhoudt dat je het systeem met één licentie op drie computers mag installeren. Deze versie is alleen verkrijgbaar in het Engels.

Voor meer info en prijzen kun je geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan Sector Computers, of kijk je op staging2.sector.nl/7/ Aan de Brugstraat bestaat tevens de mogelijkheid om Windows 7 alvast uit te proberen en te testen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.