sdol dames verliezen nipt in volle sporthal

De handbaldames van SDOL hebben hun eerste thuisduel van de competitie nipt verloren. In Luttenberg zegevierde Heerle met 19-22. In een volle sporthal keek SDOL al snel tegen een hopeloos grote achterstand aan. Hoewel het duel in de eerste paar minuten nog gelijk opging, moest de Luttenbergse dames toch snel thuis geven. Na twintig minuten spelen was iedere bal van Heerle raak, waardoor de bezoekers eenvoudig naar 4-11 konden uitlopen.

Toch kregen de dames van SDOL, onder andere door een goede wissel, langzaam grip op de partij. Doelpunt voor doelpunt knokten zij zich terug en met rust was de achterstand al terug gebracht tot drie doelpunten: 10-13. In de tweede helft ging het massaal opgedraafde publiek nog eens flink achter de ploeg staan en SDOL wist zelfs heel knap op voorsprong te komen. Helaas mocht SDOL niet lang van de 19-18 stand genieten, want in dezelfde minuut werd de gelijkmaker alweer gescoord. In het slot kon Heerle nog makkelijk uitlopen naar 19-22.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.