schuitema gaat in nieuw pand groen koelen

Supermarktorganisatie Schuitema bouwt op het industrieterrein in Raalte momenteel een compleet nieuw distributiecentrum. Vanuit het nieuwe pand zullen voornamelijk de versproducten aan de C1000-winkels worden geleverd. De koelinstallatie vormt dan ook het hart van het gebouw.

De nieuwbouw heeft een grondoppervlak van circa 13.500 vierkante meter en krijgt bijna 3.400 ton diepvriescapaciteit en in totaal 3.000 ton koelcapaciteit. Daarbij streeft Schuitema naar een zo ‘groen’ mogelijke bedrijfsvoering. Daarom realiseert het bedrijf Nijssen de komende maanden in Raalte een milieuvriendelijke, energiezuinige en innovatieve koel- en vriesinstallatie voorzien van warmteterugwinning.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.