schakende 50 plussers zoeken tegenstanders

Schakers van de club ‘Overdagschaak Raalte’ willen eigenlijk wel eens een potje schaken tegen wat nieuwe gezichten. Dat is simpel gezegd de inhoud van het mailtje dat ons deze week bereikte. Al ruim dertien jaar organiseert de club schaakmiddagen in de Brinkerhoek in Raalte, maar het is nu toch wel eens tijd voor extra leden. Bij de club, waar de gezelligheid voorop staat en die bestaat uit 50-plussers, wordt in klein competitieverband geschaakt om aan het eind van ieder seizoen te weten wie het beste resultaat heeft geboekt.

Met het ouder worden blijkt schaken een uitstekende training voor de bovenkamer. Vooral als het er serieus aan toe gaat. En dat doet het in seniorenflat de Brinkerhoek in Raalte, waar in de recreatieruimte zo’n zeven borden staan opgesteld. Er heerst bovendien een amicale sfeer die de onderlinge band zichtbaar bevordert. De club is bedoeld voor 50-plussers, die iedere maandagmiddag tussen 14.00 en 17.30 uur bij elkaar komen aan de Dahliastraat 40. Heb je ook kennis van het spel? Schroom dan niet om eens een keer langs te komen. Bel voor meer informatie met 0572-356077 of 0572-351790.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.