ruim 300 mensen bij info avond over n35

De informatie-avond bij Zwakenberg over de aanpassingen aan de N35 bij Raalte is maandagavond door ruim 300 mensen bezocht. Nieuwe besluiten zijn er niet genomen, maar er kwamen wel verschillende bestuurders aan het woord.

Raalter dorpsdichter Benne Solinger presenteerde een gedicht over de discussie. Hij roept daarin minister Camiel Eurlings op om de N35 ‘gewoon rechtdoor en verdiept’ aan te leggen. Solinger sluit zijn gedicht af met de woorden: Met behoud van natuurschoon en oog voor milieus, beste Camiel maak nu, voor de N35, de beste keus!

Dinsdagavond om 19.30 uur begint er in het gemeentehuis een raadspleinsessie over deze kwestie. De gemeenteraad neemt eind deze maand een beslissing over het tracé. Het college sprak zich al eerder uit om de N35 verdiept en vierbaans aan te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.