rohda speelt 500ste duel in hoofdklasse

Rohda Raalte speelt zondagmiddag alweer voor de 500ste keer een wedstrijd in de hoofdklasse. De tegenstander tijdens dit jubileumduel is Achilles ’29, de huidige koploper in de zondag hoofdklasse C. De wedstrijd begint om 14.30 uur op complex De Heikant in Groesbeek.

Van de tot dusver 499 gespeelde wedstrijden in de hoofdklasse wist Rohda er 205 te winnen. 139 Duels eindigden in een gelijkspel. En 155 keer verliet Rohda met een nederlaag het veld. Als we kijken naar de doelpunten, dan beschikt Rohda over een positief doelsaldo. De Raalter club wist tot dusver 803 maal te scoren in de hoofdklasse en kreeg er 661 tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.