rohda dicht bij eerste winst van het seizoen

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een puntje overgehouden aan de wedstrijd tegen Be Quick Groningen. Op sportpark Tijenraan speelde de thuisploeg een zeer behoorlijke wedstrijd, maar kwam het niet verder dan 2-2.

Rohda kwam al vroeg op voorsprong door een knappe treffer van aanwinst Bas Tuitert. Enkele minuten daarna claimde diezelfde Tuitert een penalty, maar die werd hem onthouden. Na deze spectaculaire openingsfase ging Rohda iets terug hangen, waardoor Be Quick meer aan voetballen toe kwam. De gelijkmaker kon niet uitblijven en deze viel uiteindelijk in de 33ste minuut door een doelpunt van Raymond Bolt.

Maar Rohda liet zich niet kennen en kwam al drie minuten later weer op voorsprong door een goed uitgespeelde goal van Melvin Velthuis. Velthuis kreeg in de tweede helft ook nog een behoorlijke kans om de voorsprong te vergroten, maar prikte de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Rohda leek door te drukken, maar toch kwam Be Quick weer langszij. De scheidsrechter kende een twijfelachtige penalty toe aan de uitploeg en deze werd door Willem Lanjouw gepromoveerd tot treffer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.