Home / archiefcentraal / rogge dorsen bij museum de laarman

rogge dorsen bij museum de laarman

Bij museum De Laarman in Luttenberg wordt zaterdag 24 oktober vanaf 13.30 uur weer de rogge gedorst met behulp van een oude dorsmolen. Wil je een stukje nostalgie uit vroegere tijden meemaken? Ga dan eens kijken hoe ze in Luttenberg teruggaan naar de zestiger jaren en met behulp van een oude dorsmolen de rogge dorsen. De entree is gratis. En uiteraard is ook het museum met de ambachtelijke kaarsenmakerij en de smederij de gehele dag geopend.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.