roel harmsen wint actie racing4charity

Roel Harmsen uit Nijverdal heeft de ‘Ferrari’-actie van Racing4Charity gewonnen. Zijn naam kwam zaterdagavond bij de benefietavond in Café Bosgoed in Heeten als winnaar uit de bus. Harmsen mag een ritje maken in een Ferrari. Deze prijs wordt aangeboden door Jonkman Auto’s uit Raalte.

Roel Schrijver en Jeroen Grolleman uit Heeten doen binnenkort als ’Racing4Charity’ mee aan de Amsterdam Dakar Challenge. Voorafgaand proberen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Oxfam Novib. De ‘Ferrari’-actie was één van de vele acties van het tweetal.

De twee waren tijdens de vlooienmarkt van de Ponyweek in Heeten ook present. Voor 5 euro kon je een lot kopen voor een ritje in de Ferrari. Voor meer info zie: staging2.racing4charity.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.