rijdende kerk ter promotie op kerkendag

De Rijdende Kerk stond zaterdagmiddag op het marktplein tegenover de Plaskerk in Raalte. “Een vorm van promotie”, laat de Voorbereidingscommissie van de Open Kinderkerkendag 2009 weten, “promotie om de open kerkendag van zondag 11 oktober bij het winkelen publiek onder de aandacht te brengen.”

Zondagmiddag 11 oktober is speciaal gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, het is een kijk- en doemiddag. “Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom, jong en oud”, laat de werkgroep nog weten. “Het is een fantastisch programma dat aangeboden wordt.”

En heeft de promotie geholpen? “Het was druk zaterdagmiddag, de reacties waren positief en veel kinderen waren nieuwsgierig en gingen een kijkje nemen in de minikerk”, laat Hermien Jonkman weten. En ze voegt toe: “Helaas heeft Marie-Jose Holterman, de voorzitter van onze werkgroep, dit niet meer kunnen meemaken. Haar uitvaart was vanmiddag. In de voorbereidingen gaf zij zeer beslist aan dat de Rijdende Kerk als promotie een must was voor Raalte. En zo geschiedde.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.