rhonradturnsters kwiek in nationale selectie

Merel Peeters (11), Myrthe Lokate (13) en Eline te Wierik (20) van de rhönradafdeling van RGV Kwiek Raalte zijn geselecteerd voor de nationale selectie. Samen met dertien rhönradturnsters gaan zij zich maandelijks voorbereiden op het eerstvolgende WK, in mei 2011. De eerste training van vier uurtjes in Purmerend staat al voor zaterdag 31 oktober op het programma.

Er is veel talent in Nederland en daarom wordt er gestart met extra trainingen, onder leiding van drie trainers die zelf hebben deelgenomen aan het laatste WK in Zwitserland. Er zal worden getraind op alle drie de onderdelen van het rhönradturnen: Rechtuit rollen, springen en spiralen. Vooral aan het spiralen wordt extra aandacht besteed, omdat het veel tijd kost om de techniek voor spiralen goed onder de knie te krijgen.

Al met al een unieke kans die de drie turnsters van RGV Kwiek met beide handen aangrijpen. Uiteraard blijven ze ook de selectietrainingen van RGV Kwiek Raalte volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.