Home / archiefcentraal / rgb steekt sv raalte 4 in nieuw tenue

rgb steekt sv raalte 4 in nieuw tenue

RGB+ Automatisering BV heeft de voetballers van SV Raalte 4 in het nieuw gestoken. Uiteraard zijn de spelers daar heel blij mee: “Wij zijn Remco Groot Beumer van het automatiseringsbedrijf aan de Westdorplaan in Raalte zeer dankbaar voor de nieuwe wedstrijdkleding.”

Op de foto staan van links naar recht: Remco Groot Beumer (RGB+), Raymond Venema, Johan Haverslag, Bulent Köse, Dinus Hogeboom, Albert Venema, Pieter Nijland, Bob Hudepohl, Stefan Kieftenbelt, Dick Middendorp en Raymond de Boer. Voorste rij: Tonnie Tuten, Reinald ter Kulve, William de Roos, Nico in ‘t Veld, Alex Venema, Gert Boers, Jeroen Doorgeest en Robert Deiman.

Lees ook

Werken van Theo Kurpershoek in Het Nijenhuis

ZWOLLE – Tot en met 6 februari is in Kasteel het Nijenhuis bij Heino een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.