raalter poort tocht voor atb liefhebbers

De jaarlijkse ATB-tocht, georganiseerd door de toerafdeling van CRT Raalte, wordt dit jaar gehouden op 11 oktober. Voor het eerst wordt er gestart vanaf het CRT-clubhuis aan de Broeklanderdijk.

Organisator Bert Eilander is er wederom in geslaagd een mooi parcours uit te zetten. De deelnemers kunnen kiezen uit 35 en 60 kilometer. De organisatie van deze ATB-tocht is er trots op dat ruim veertig vrijwilligers hun medewerking verlenen om alles vlot te laten verlopen. De tocht gaat door ’t Reelaer, langs het Nijenhuis en het prachtige, heuvelachtige bosgebied rond Omni Mobilae en de Krieghuusbelten. Voor de 60 kilometer komt daar nog een lus over de Luttenberg bij, waarbij onderweg ook een paar pittige schouwpaden de kuiten zullen prikkelen.

De organisatie verwacht op 11 oktober een flink aantal deelnemers, vorig jaar fietsten meer dan 500 ATB-ers de Raalter Poort Tocht. De deelnemers kunnen starten tussen 9.00 en 10.00 uur. Er wordt gezorgd voor parkeergelegenheid en de verzorging op de startlocatie en onderweg is goed geregeld. Deelname kost 4 euro, NTFU-leden betalen 3 euro. Inschrijving vanaf 8.45 uur in het clubhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.