profile raalte na twee jaar gevestigde naam

Profile Tyrecenter Raalte bestaat twee jaar. Eigenaar Roy Morrenhof kijkt zeer tevreden terug op de opstartfase van zijn bedrijf. “We zijn inmiddels een gevestigde naam. We groeien nog steeds. We hebben nu al meer dan duizend unieke klanten en dertig vaste zakelijke relaties in deze regio.”

“Ik denk dat dat allemaal te danken is aan onze klantgerichtheid”, vervolgt Roy. “We proberen met de klanten mee te denken. Dat kan zijn in de kosten, maar ook in het aanbieden van de juiste band. We hebben een enorm aanbod en meer dan achthonderd banden op voorraad. Alles voor het hele spectrum tussen Smart en Hummer. Daarnaast hanteren we hele scherpe prijzen, bieden we een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en beschikken we hier over heel veel expertise. Profile levert net even dat kleine stukje extra kwaliteit en aandacht. Kijk maar naar de balanceer- en monteermachines waar we gebruik van maken. Dat is het beste van het beste. We kunnen wielen tot op de gram nauwkeurig uitbalanceren.”

Als de grootste bandenspecialist in de Benelux biedt Profile Tyrecenter een breed assortiment aan bandmerken in alle soorten en maten voor ieder type voertuig. “Het gaat om allemaal A-merken”, stelt Roy. “Vanaf 30 euro heb je tegenwoordig al een goede A-merk band. We bieden een veel breder assortiment dan de gemiddelde garage. We verkopen en monteren bijvoorbeeld ook de zogenaamde Runflatbanden. Dat zijn banden waarop je gewoon door kunt rijden als ze lek zijn.”

Naast banden heeft Profile Tyrecenter Raalte ook diverse velgen in de aanbieding. “Van hele luxe gepimpte velgen, ideaal voor de tuningwereld, tot gewoon een simpele velg”, stelt Roy. “En daarnaast verkopen we ook speciale wintervelgen. Deze zijn net even iets beter opgewassen tegen de winterse omstandigheden en zijn ook wat gemakkelijker schoon te maken. Je hebt tegenwoordig een lichtmetalen velg voor de prijs van een stalen wiel.”

Dat is nog niet alles. Profile Tyrecenter biedt complete autoservice onder één dak, voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Alle activiteiten die met regelmaat noodzakelijk zijn, worden zoveel mogelijk in één stop ondergebracht, zodat onderhoud, vervanging of reparatie zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Tijd is geld, zeer zeker voor de zakelijke markt. Roy: “Van een servicebeurt tot een APK-keuring, alles kan en elk merk auto is bij ons welkom. En niet alleen auto’s, ook bestelwagens en motoren. De koffie staat altijd klaar!” Profile Tyrecenter Raalte is te vinden aan de Grundelstraat 2a, 0572-362280, staging2.profiletyrecenter.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.