pedro pico pop in 2010 weer op mbi terrein

De organisatie van het jaarlijks terugkerende Pedro Pico Pop is druk bezig met alweer de achtste editie van het eigentijdse festival in Raalte. Het heuglijke nieuws dat dit bombastische festival van muziek en cultuur op 6 maart 2010 opnieuw mag neerstrijken op het MBI-terrein, gold voor de organisatie als een nieuw startschot.

“De vergunningen zijn rond en de focus kan gelegd worden op de invulling van het programma en de financiële inkomsten”, vertelt Maurice Endeman namens de organisatie. “Voor wat betreft het programma kunnen we alvast verklappen dat Paceshifters en The Mekanik, vier afgestudeerden van de popacademie in Tilburg, bevestigd zijn.”

Voor de financiële inbreng heeft Stichting Popcultuur Raalte een sponsorplan in werking gesteld. Er is een brochure met daarin een rijk aanbod van sponsorpakketten naar bedrijven in Raalte en omgeving gestuurd. Een bedrijf kan op een speciale manier echt kiezen waar haar geld terechtkomt; van de hoofdact tot één van de fusten bier. Maandag maakte het Prins Bernard Cultuurfonds bekend dat het garant staat voor 1.500 euro van de kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.