Home / archiefcentraal / pakken en tenues voor handbalsters haarle

pakken en tenues voor handbalsters haarle

Sinds het moment dat Sallandse Wegenbouw de handbalsters A1 van handbalvereniging Leerkes Elektro Haarle in het nieuw heeft gestoken, heeft het team geen wedstrijd meer verloren. Dat doet de meisjes goed en ze zullen er dan ook alles aan doen om de goede competitiestart een vervolg te geven. De eerste drie wedstrijden werden al gewonnen door de groep leergierige en enthousiaste meiden.

Op deze foto op de achterste rij van links naar rechts Jeanique Knobben, Christy van Breen, Milou Kemper, trainer/coach Johan Middelkamp, Anouk Laing, Anique Besten en leidster Nathalie Kemper. Nadhie Laing en Maureen Cents zitten in de middelste rij en op de voorste rij Pauline Geuijen, Michelle Hutten en Marlie Spijkerman.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.