oud leden heemruiters gezocht voor reunie

De Heemruiters uit Mariënheem vieren op zaterdag 31 oktober hun jubileum. Het is namelijk vijftig jaar geleden dat de ponyclub, rij- en menvereniging werd opgericht. Het feest vindt plaats op de thuisbasis van de vereniging aan de Boetelerveldweg 7 in Mariënheem, bij Manege Bartels. Alle leden en oud-leden van de Heemruiters worden uitgenodigd voor de receptie, die van 15.00 tot 17.00 uur plaatsvindt.

Onder het genot van een drankje kan er tijdens de receptie volop bijgepraat worden. Oud en nieuw beeldmateriaal wordt tentoongesteld en ook komt een bekende Raaltenaar op humoristische wijze een terugblik geven op vijftig jaar Heemruiters. Een mooie gelegenheid om samen oude herinneringen op te halen. Lid geweest maar nog geen uitnodiging ontvangen? Geef dit dan vóór 21 oktober door aan Wilma Bartels via wilmabartels@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.