open dag van dierenkliniek groot succes

Ruim 1.500 mensen hebben afgelopen zaterdag de open dag van de Dierenkliniek Hellendoorn bezocht. Onder de bezoekers waren heel veel kinderen, die enthousiast hebben mee gedaan aan de puzzeltocht door de kliniek. Er zijn maar liefst 348 puzzel-formulieren ingeleverd.

Ook het gewicht raden van het Belgisch trekpaard was bij zowel kinderen als volwassenen zeer populair. Het gewicht van het paard was 860 kilo. Mevrouw Reimert uit Luttenberg zat er slechts 5 kilo naast en is daarmee de winnaar. De winnaars van de puzzeltocht, ballonnenwedstrijd en kleurplaten worden via de website staging2.dierenkliniekhellendoorn.nl bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.