op zoek naar de allermooiste paddenstoel

De jaarlijkse paddenstoelenexcursie van IVN-afdeling ‘De Grutto’ Olst-Wijhe is dit jaar op zaterdagmiddag 31 oktober. Tijdens de excursie ga je op zoek naar de mooiste paddenstoelen. Zeker als de voorafgaande dagen nogal vochtig zijn geweest, is de kans best wel groot dat je veel bijzondere paddenstoelen tegenkomt. De excursie wordt geleid door Mike Hirschler, een ervaren gids en paddenstoelenkenner.

De tocht begint om 14.00 uur bij de ingang van het Fortmonder Bos, dichtbij camping Het Haasje, en om 16.00 uur is hij weer afgelopen. De excursie is vooral heel leuk voor kinderen. Als je belangstelling hebt, kun je je opgeven kan bij Bernard Heijdeman via 06-42230511, 0570-523091 of door een mailtje te sturen naar voorzitter@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.