Home / archiefcentraal / olst wijhe stuurt setje met zakken nogmaals

olst wijhe stuurt setje met zakken nogmaals

Net als Raalter wethouder Ben Haarman heeft ook wethouder Cor van den Berg van Olst-Wijhe zich ingezet als vuilnisman. Als officieel startschot voor het inzamelen van kunststof deponeerde Van den Berg donderdagochtend de eerste zakken met kunststof in de huisvuilwagen.

Het kunststofafval wordt vanaf nu elke vier weken huis-aan-huis ingezameld. En daar wordt meteen goed gebruik van gemaakt door de Wijhenaren. Vele zakken stonden donderdag aan de weg om opgehaald te worden. Gelukkig maar, want er is gebleken dat de verspreiding van de zakken niet in de hele gemeente goed verlopen is. Er zijn hierover meerdere meldingen gemaakt door inwoners.

De gemeente Olst-Wijhe en de ROVA betreuren dit ten zeerste. Daarom is besloten om alle huishoudens in de gemeente nogmaals een setje plastic inzamelzakken te sturen. Dit betekent dat enkele huishoudens voor de tweede keer zakken ontvangen en sommigen voor de eerste keer. De zakken worden in week 41 huis-aan-huis verspreid.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.