ochtendgymnastiek voor kids de vogelaar

Dat betekent extra bewegen en opletten wat je eet. Om 9.00 uur ’s ochtends was het donderdag gelijk al raak. Alle leerlingen én leerkrachten moesten meedoen aan de bewegingsles Zumba van Erna Tijink. Ook Maaike Heethaar en Roger de Groot deden mee.

De rest van de week staat ook in het teken van gezond. Kooklessen voor de kinderen, met je klas een gezonde lunch bereiden (en die samen eten), lessen over gebruik en verbruik van calorieën, extra zwemlessen en andere sportlessen van diverse sportleraren en sportinstructeurs en een wedstrijd wie het meest gezonde ontbijt maakt. Zo op een rijtje gezet lijkt ‘gezond’ behoorlijk overeen te komen met ‘plezierig leven’, wat natuurlijk ook de bedoeling is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.