nijhof verlengt contract met sv broekland

Nijhof Installatietechniek in Broekland heeft het sponsorcontract met SV Broekland voor vijf jaar verlengd. De naam Nijhof zal zodoende niet alleen nog vijf jaar aan de handbaltak verbonden blijven, maar ook aan alle senioren voetbalelftallen.

Directeur Michel Marsman van Nijhof geeft aan dat zijn bedrijf al sinds 1970 verbonden is met de club. Dat is dan ook de reden dat er bewust gekozen is voor een langdurig contract. Marten Jansen, die als sponsorcommissielid het contract mede ondertekende, is zeer content met het vernieuwde contract en de verhoogde sponsorbijdrage. Hij ziet ondanks de economische crisis toch een stijgende lijn in het aantal sponsoren die Broekland ook de komende jaren willen blijven steunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.