nieuwe sponsor voor smeekens komt er aan

Na de eerste dag van het NK Schaaten in Heerenveen is vriend en vijand het er wel over eens: Het gaat geen twee weken meer duren of de voormalige DSB-ploeg maakt haar nieuwe sponsor bekend. Je moet er wel 2,5 miljoen miljoen voor over hebben, maar na de openingsdag vrijdag weet een eventuele sponsor op het vinkentouw dat zijn naam verzekerd de hele wereld over gaat.

Of misschien belangrijker: Dat zijn naam veel te zien is op de tv als de schaatsploeg de hele wereld overvliegt voor wedstrijden. Want acht ex-DSB-schaatsers en schaatssters plaatsten zich vrijdag al voor de wereldbekerwedstrijden. Bij de dames zijn dat Gerritsen, Boer, Timmer en Van Riessen. Bij de heren zijn dat Raaltenaar Smeekens, Tuitert (Holten), Groothuis en Kuipers.

Aan de schaatsprestaties te zien hebben de rijders van trainer Orie nog niet zo’n haast met een nieuwe sponsor, maar als we de uitspraken van Jan Smeekens volgen hoopt hij wel dat er snel een nieuwe lease-auto voor de deur staat. Want de DSB-wagen waar hij nu nog iedere keer zijn oprit mee inrijdt, die parkeert hij, zei Smeekens grappend, “het liefst maar een beetje in de bosjes, want anders halen ze hem nog op ook.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.