Home / archiefcentraal / nieuwe caddys voor winkels disselhorst

nieuwe caddys voor winkels disselhorst

Het bekende Disselhorst-rood verdwijnt langzaam uit het Sallandse straatbeeld. Als gevolg van de overname door Winkels Techniek Groep BV uit Enschede (in maart van dit jaar) stapt het Raalter installatiebedrijf stapsgewijs over naar de huisstijl van Winkels en daar horen witte bedrijfswagens bij. De eerste twee Volkswagen Caddy’s zijn vrijdagochtend in Raalte afgeleverd.

Tom van der Zwaan overhandigde namens Pouw Raalte allereerst de sleutels aan André Roetert Steenbruggen, directeur van Winkels Disselhorst Installatietechniek BV. Vervolgens gaf André de sleutels snel weer door aan de servicemonteurs die in de wagens gaan rijden. “Deze uitvoering van de Volkswagen Caddy is speciaal gemaakt voor de installatiebranche, zeker gezien de laadruimte en inrichting”, vertelt Van der Zwaan, die in samenwerking met Lease Unlimited de auto’s heeft geleverd.

Roetert Steenbruggen is vooral zeer blij met de uitstraling van de nieuwe leasewagens en de samenwerking met Pouw Raalte. “De auto’s zien er verfrissend uit en dat is mooi, want het zijn toch visitekaartjes van het bedrijf.”

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.