nieuwe bezoektijden deventer ziekenhuis

Voor de verpleegafdelingen van het Deventer Ziekenhuis gelden vanaf 1 november andere bezoektijden. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de wens van patiënten, bezoekers én zorgverleners.

Het ziekenhuis deed van april tot juni op twee afdelingen een proef met aaneengesloten bezoektijden. De ervaringen hiervan zijn meegenomen in de veranderingen die per 1 november gelden. Dan is het bezoek welkom van 15.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur.

Het bezoekuur tussen de middag vervalt, omdat dit een de grote verstoring van de rust, het middageten en de zorgverlening gaf. Ook was het niet voor iedereen duidelijk dat dit uur eigenlijk alleen voor de naasten was bestemd. Om ervoor te zorgen dat de patiënt rustig kan warm eten, is er vanaf 1 november tussen vijf en zes geen bezoek mogelijk. Partners die mee-eten, kunnen wel aansluitend blijven.

Op de kinderafdeling, kraamafdeling en hartbewaking blijven de huidige bezoektijden gehandhaafd. De intensive care begint op 1 november met een proef voor doorlopend bezoek van 14.00 tot 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.