nacht van de nacht in gemeente olst wijhe

Net als Dalfsen neemt ook de gemeente Olst-Wijhe komend weekeinde deel aan de Nacht van de Nacht. Voor alweer het vijfde jaar op rij wordt er aandacht gevraagd voor behoud van de donkere nacht. Nederland laat ’s nachts namelijk steeds meer licht aan. Thuis, maar ook op straat in de vorm van lantaarnpalen. De Nacht van de Nacht vraagt aandacht voor de donkere nacht. Tijdens activiteiten door het hele land kun je op stap in het duister.

Staatsbosbeheer, IVN Olst-Wijhe, Scouting Olst-Wijhe, Sterrenwacht en de gemeente Olst-Wijhe organiseren de Nacht van de Nacht zaterdagavond 24 oktober op de Zoogenbrink in Olst. Een prima locatie, want het is er hartstikke donker! Verhalen bij het kampvuur, op zoek naar nachtdieren, varen in het donker, of workshops nachtfotografie, er is te veel om op te noemen.

Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Trek wel goede schoenen en warme buitenkleding aan en vergeet je zaklamp niet! De Nacht van de Nacht in Olst begint om 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.