motorcoureur rik lenters zegt racerij vaarwel

Het Lemelerveldse Serco Racingteam kan weer op zoek naar een nieuwe motorcoureur. Rik Lenters heeft namelijk aangegeven zijn racecarrière te willen beëindigen en zich op zijn maatschappelijke toekomst te richten. Lenters verdedigde de afgelopen twee jaar de kleuren van Serco in het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) in de Dutch Superbikes.

Lenters begon zijn carrière in de racerij in de KNMV Cup, waarna hij vier jaar actief was bij het START-team uit Nieuwleusen in de Supersportklasse. Tijdens zijn racecarrière werd hij financieel gesteund door Eveno Racing uit Gramsbergen. Serco gaat dan ook samen met Eveno op zoek naar een nieuwe coureur voor het seizoen 2010, waarbij de voorkeur uit gaat naar een regionaal talent. Serco en Eveno bedanken Rik voor zijn inzet en de prettige samenwerking en wensen hem veel succes in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.