mooie seizoensafsluiting voor becks bmw

Met een prachtige derde plaats op het circuit van Assen heeft Jarno Jonker van het Wijhese Becks BMW Race Team afgelopen weekend zijn derde plek in het kampioenschap kunnen behouden. Wegens een geplande vakantie was Boy Beck niet van de partij. Zijn zesde plek in het algemeen klassement kwam echter niet meer in gevaar.

Jarno reed de race, door problemen met zijn eigen motor, op de fiets van Boy. Bij de start zat Jarno er goed bij. Hij dook ongeveer als vijfde de eerste bocht in, op de hielen gezeten door een hele groep rijders die ongeveer net zo snel getraind hadden. Jarno kon de vijfde plek redelijk vasthouden en toen er voor hem een coureur uitviel schoof hij al op naar de vierde plek. Door het goede stuurgedrag van de BMW van Boy kon Jarno al snel z’n ritme vinden en reed per ronde iets sneller. En aangezien William de Ridder ook nog uitviel met een klapband, kwam Jarno zelfs op het podium terecht. Met een flinke achterstand op Jan Frank Bakker en Adrie de Ridder kwam Jarno juichend over de finish.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.