Home / archiefcentraal / mode avond bij linthorst daverend succes

mode avond bij linthorst daverend succes

Bij Linthorst Mode in Heino is donderdagavond de eerste van twee modeshows gehouden. Enthousiaste mannequins en dressmen showden de trends van dit najaar. Het publiek, ruim 150 geïnteresseerden, genoten zichtbaar van de show en de prachtige ambiance.

Linthorst Mode werd deze avond bijgestaan door Schoenen van Pekkeriet, Kapsalon Happy Hairdo, Fleurissant en Oortwijn. “Hierdoor konden we de mensen een totaalplaatje aanbieden en Heino meer op de kaart zetten”, aldus eigenaresse Ingrid Hollewand. Na afloop van de modeshow konden de bezoekers profiteren van tien procent korting op de nieuwe collectie en genieten van een hapje en een drankje.

Hollewand was al met al erg tevreden over de avond. “We hebben vele leuke reacties ontvangen over de show, de aankleding en de collectie.” Op donderdag 8 oktober om 20.00 uur is de tweede mode-avond gepland. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Reserveren is gewenst door te bellen met Linthorst Mode: 0572-391290.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.